Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Nyitóoldal

Cikkek

Állványrendszerek, állványok miatt híjanak fel minket!

Egyre több cégnél jelentkezik az igény az állványrendszerrel, hogy a raktározás, konfekcionálás, komissiózás és a csomagolás megcsinálása  szakosodott specialisták kezébe kerüljön.

 
2019.12.10 | | Menüpont: Nyitóoldal

Állványrendszerek és állvány bérlés érdekelné?

 

Az állványrendszer tartalmaz olyan tárgyakat ferde- és egyenes merevítő termékeket, valamint fém egységeket melyek segítségével alapcsavarral a talajhoz kell rögzíteni az állványt. Az egyszerű EUR állványrendszer miatt az állvány részlege mélysége 1000-1100 mm. Nagyságai  a tárolni szánt termékek magasságától valamint a tárolási elemek számától függ az állványrendszereknél.

 
2019.09.02 | | Menüpont: Nyitóoldal

Zsalu bérlés és állvány bérlés árak kellenének?

zsalurendszerek az építőiparban az öntött  részek elemekhez használt öntőforma, amely készülhet fából, műanyagból, fémből, esetleg szőtt, font favesszőkből, szálas anyagokból. A munka definiciója zsaluzás amit a zsalurendszerekkel tudunk megcsinálni. Leggyakrabban  beton és vasbeton elemek  készítésekor alkalmazzák a zsalu bérlés folyamatát. A zsalu bérlés eszközei alul  vízszintes elemekből(deszkázat vagy fémlemezek, gerendák) áll, amelyeket függőleges akár ferde támasztó részek (merevítések, dúcok, oszlopok)tartanak. Felül palló-alátét, vagy dobozszerű létrehozása esetén alsó deszkázat vagy lemez lehet amit a zsalu kölcsönzéskor tudunk igénybe adni. A tárgyak  illesztését fazsaluzat esetén hevederekkel, ácskapcsokkal, szegekkel, ékekkel stb. oldják meg a zsalu kölcsönzésnél. Az oldalfal zsaluzat hegesztett akár  csavarozott folyamatával állítják elő. Zsalu bérlés árak érdekelnék, vegye fel munkásunkkal az igényeiket!

 
2019.08.15 | | Menüpont: Nyitóoldal

Homlokzati állvány és zsalu bérlés érdekelné?

 homlokzati állványok,  Zsalu bérlés , doka tábladoka tábla bérléshomlokzati állványhomlokzati állvány építészsalut szeretne igénybe venni?

A cégünk elve, hogy hozzájáruljon az európai építőipari irodák sikerességéhez, azáltal, hogy rövid határidő mellett, pontosan kivitelezett állványtechnológia létrehozásával megteremti a biztonságos munkavégzéshez szükséges feltételeket a homlokzati állványoknál. 

 
2019.04.18 | | Menüpont: Nyitóoldal

Zsalu bérlés és doka tábla kellene?

Zsalu bérlészsalu kölcsönzészsalurendszerekoldalfal zsalupillér zsaluoszlop zsaluzsalu bérlés árak,  anker száranker szár bérlés,  doka tábladoka tábla bérlés árak miatt hívjon fel minket!

 

DOKA  tábla egy olyan új folyamat, amelynek rendkívül könnyű a súlya és nagyon egyszerűen rakható össze. De nemcsak az anyag összetétele a legjobb, hanem a rendszer teljes koncepciója is a DOKA tábla eszköznek. Kisebb számú rendszerelemmel hatékonyan felhúzható fal, pillér és födém egyaránt az anker szár segítségével is. A DOKA tábla bérléses rendszerünket magukba foglalva a zsaluhéjat is - techno polymerből állítjuk elő. Ez az új fejlesztésű berendezés rendkívül rugalmas, ugyanakkor nagy teherbírással rendelkezik és a DOKA bérlés árak se kerülnek annyiba. Anker szár bérlés miatt vegyék fel központunkkal a kapcsolatot!

 
2019.04.10 | | Menüpont: Nyitóoldal

Állvány bérlés, homlokzati állvány kellene?

állványhomlokzati állványokhomlokzati állvány bérlés,   állványrendszerállványrendszerekállványozásállvány bérlés árak,   homlokzati állványrendszerekhomlokzati állvány kölcsönzéskőműves állványra lenne igénye?

 

A költséghatékonyság tényezője a kőműves állványokat tekintve nem más, mint az előrelátó tervezés, és szervezés, hiszen  a határidők be nem tartásából adódó csúszás miatt ez rossz képet festhet a cégről pl. egy olyan iskola épület esetében, amit még nem adtak át, de már zsúfolva van diákokkal, szülőkkel a tanévnyitó idején. Ilyen helyzetekben a kőműves állványt biztosító  vállalatot kötbér megfizetésére kötelezhetik, illetve ez kihathat a vállalkozás jövőbeli megrendeléseinek a számára is.

 
2019.04.10 | | Menüpont: Nyitóoldal

Állvány bérlés és raklapos állvány kellene?

Állványrendszerállványrendszerekraklapos állványrendszerekállványozásállványépítés,állvány bérlésraklapos állványokállványok miatt igényeljen árakat!

 

Az állvány bérléshez számos sok kiegészítőt sorolhatnánk: oszlopvédő, keretvédő, polcrendszer, kereszttartó, túltolás-gátló és még elmélkedhetnénk. Állvány bérlés miatt igényelje embereink munkáját, minél korábban.

 
2019.04.09 | | Menüpont: Nyitóoldal

Állványrendszerek érdekelnék?

Állványrendszerállványrendszerekraklapos állványrendszerekállványozásállványépítés,állvány bérlésraklapos állványokállványok miatt kérjen ajánlatot!

 

raklapos állványok olyan megszokottnak nevezhető raklaptároló polcok, melyek raklapon tárolt termékek elhelyezésére szolgálnak. Minden eszköz szabadon hozzáférhető a kiszolgáló berendezésről, a be- illetve kitárolást targonca végzi a raklapos állványoknál. A tökéletes stabilitás érdekében és a munkavédelmi előírásoknak megfelelően a sorok raklapos állványrendszereknél minimum 2 darab gerenda-szint szükséges. Raklapos állványrendszerek miatt igényelje eladóink segítségét!

 
2019.04.04 | | Menüpont: Nyitóoldal

Zsalurendszerek és doka tábla érdekelné?

Zsalu bérlészsalu kölcsönzészsalurendszerekoldalfal zsalupillér zsaluoszlop zsaluzsalu bérlés árak,  anker száranker szár bérlés,  doka tábladoka tábla bérlés miatt vegye fel cégünkkel a kapcsolatot!

 

 

zsalurendszerek az építőiparban az öntött épületszerkezetekhez rendelt öntőforma, amely készülhet fából, műanyagból, fémből, esetleg szőtt, font favesszőkből, szálas anyagokból. A munka neve zsaluzás amit a zsalurendszerekkel tudunk megoldani.

 
2019.04.02 | | Menüpont: Nyitóoldal

Homlokzati állvány és állvány bérlés miatt kérjen ajánlatot!

állványhomlokzati állványokhomlokzati állvány bérlés,   állványrendszerállványrendszerekállványozásállvány bérlés árak,   homlokzati állványrendszerekhomlokzati állvány kölcsönzéskőműves állvány miatt hívjon fel minket!

 

Irodánk új és használt állványrendszer értékesítésével foglalkozik. Ajánlatunkban folyamatosan frissítjük az állványrendszerrel kapcsolatban, így bármikor ki tudjuk elégíteni igényeit telephelyünkön Dunaharasztin, de nagyobb rendelés vagy átmeneti készlethiány esetén is néhány héten belül átveheti az állványrendszereket. Irodánk már évek óta áll ügyfeleink szolgálatára  állványrendszerek,  homlokzati állvány, állvány kölcsönzés és állványozás szolgáltatással. Személyzetünk nagy nagy tapasztalattal rendelkeznek az állványozás szakmában. Beszélhetünk családi házakról, üzleti épületekről, nálunk megtalálja azt az állványt amely kielégíti az Ön igényeit. Állvány bérlés árak érdekelnék, kérje személyzetünk segítségét! 

 
2019.04.02 | | Menüpont: Nyitóoldal