Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Állvány bérlés, állványrendszere és raklapos állványok miatt hívjon minket!

2019.02.05

Állványrendszerállványrendszerekállványokállvány építésraklapos állványokraklapos állványrendszerekállvány bérléslemezpolcos állványrendszerek egy irodában!

 

Az állványrendszer tartalmaz oszlopokat, ferde- és egyenes merevítő eszközöket, valamint fém részeket melyek segítségével alapcsavarral a talajhoz kell rögzíteni az állványt. Standard EUR raklap miatt az állványrendszer vastagsága 1000-1100 mm. 

Egy szinten minden esetben pár darab tartógerenda szükséges, melyekre a rakatok felhelyezése zajlik az állványrendszereket. A tartógerenda mérete jellemzően 1800 és 2700 mm standard EUR  állványrendszerek esetén.  A tartógerendák teherbírása számít az anyag súlyától  és a gerenda vastagságától ezért se mindegy hogy milyen állványokat választunk.

A soros raklapos állványokhoz számos kiegészítő dukál: oszlopvédő, keretvédő, polcpanel, kereszttartó, túltolás-gátló és még sorolhatnánk.

Mit kell észben tartani a raklapos állványokról? 

A bejárható vagy átjárható állványok a tömbösen tárolt dolgok esetén vásárolt raklapos polcrendszer. Ebben a helyzetben a dolgokat síneken tároljuk, melyek hossza függ a rakatok számától illetve a tömb mélységétől, állvány építésnél pont ezért kellenek a pontos adatok. 

ha állvány bérlést szeretne, kérjen árajánlatot kollégánktól!

A bejárható állvány építése ki- és betárolási oldala azonos, míg az átjárható állvány esetén a tároló része egyik felénél történik a betárolás, a másik oldalán pedig a kitárolás.

raklapos állványok felhasználása igen széleskörű, köszönhetően annak, hogy az oszlopok és tartó gerendák méretét és teherbírását az egyedi igényeknek megfelelően lehet létrehozni, valamint számos kiegészítővel bővíthetőek. Ennek tudatában a raklapos állványrendszerek raklapok tárolásán kívül lehet használni táblalemez tárolónak, szálanyag tárolónak, nagyobb tömegű dobozos termékek tárolására kézi kiszolgálással, alkatrészek tárolására és még sorolhatnánk

Amennyiben Önnek egyedi igénye merülne fel, és nem hagyományos módszerrel tárolná termékeit, kérjük vegye fel a kapcsolatot munkásainkkal a raklapos állványrendszerek miatt!

Rendkívül sok tulajdonsággal rendelkezik, egyszerűen rakható lemezpolcos állványrendszerek akár 150kg-os polconkénti megoszló terheléssel. A lemezpolcos állványrendszerek  kialakítása megoldhatóvá teszi, hogy több teherbírási kategóriában keresett megoldást nyújtson a kis áruk vagy a dobozos áruk tárolására. 

 

Állvány bérlés miatt keresse fel munkásainkat!