Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Zsalurendszerek és doka tábla érdekelné?

2019.04.02

Zsalu bérlés, zsalu kölcsönzés, zsalurendszerek, oldalfal zsalu, pillér zsalu, oszlop zsalu, zsalu bérlés árakanker szár, anker szár bérlés,  doka tábla, doka tábla bérlés miatt vegye fel cégünkkel a kapcsolatot!

 

 

zsalurendszerek az építőiparban az öntött épületszerkezetekhez rendelt öntőforma, amely készülhet fából, műanyagból, fémből, esetleg szőtt, font favesszőkből, szálas anyagokból. A munka neve zsaluzás amit a zsalurendszerekkel tudunk megoldani. Általában beton és vasbeton szerkezetek készítésekor alkalmazzák a zsalu bérlés folyamatát. A zsalu bérlés részei felül vízszintes elemekből(deszkázat vagy fémlemezek, gerendák) áll, amelyeket függőleges és/vagy ferde támasztó elemek (merevítések, dúcok, oszlopok)tartanak. Alul palló-alátét, vagy dobozszerű kialakítás esetén alsó deszkázat vagy lemez lehet amit a zsalu kölcsönzéskor tudunk igénybe kérni. A részek illesztését fazsaluzat esetén hevederekkel, ácskapcsokkal, szegekkel, ékekkel stb. oldják meg a zsalu kölcsönzésnél. Az oldalfal zsaluzat hegesztett és/vagy csavarozott folyamatokkal állítják elő. Zsalu bérlés árak érdekelnék, vegye fel cégünkkel az igényeiket!

Az oldalfal zsalu eszközöket a terv a beton egységek elkészítésének nélkülözhetetlen eleme. Az építőmesterek/zsaluzóácsok e rajzok alapján helyezik el a pillér zsalukat a megfelelő pozícióba, ezáltal meghatározva az épülő szerkezet végleges alakját. A pillér zsalu terveket minden esetben a kiviteli tervcsomag tartalmazza amely alapján az épületet felhúzzák. Előregyártott vasbeton-szerkezeteknél ezeken a terveken felül gyártmány szintű oszlop zsaluzási terveket is készíteni kell mely az előregyártásból adódó különlegességeket is feltünteti. Zsalu bérlés árak miatt vegyék fel telephelyünkkel  a kapcsolatot!

Az oszlop zsaluzási terveknek a látszóbeton felületek tervezésénél különösen fontos szerepe van, mert a zsaluzás minősége és pozíciója nagymértékben befolyásolja a látszóbeton-felület tökéletességét. Így az anker szár eszközök tervnek többek között tartalmaznia kell a pontos elhelyezést és  zsalu kiosztást, a táblaméreteket, a zsaluzóanyagok minőségét, a merevítések helyét és típusát, a munkahézagok kialakítását, a negatív-pozitív sarkok és élek lehetőségét, a beton bejuttatásának és bedolgozásának technológiáját, a zsaluleválasztó anyagra vonatkozó előírásokat stb. Anker szár bérlés miatt vegyék fel telephelyünkkel a kapcsolatot!

A DOKA  tábla egy olyan új folyamat, amelynek rendkívül könnyű a súlya és nagyon egyszerűen szerelhető. De nemcsak az anyag összetétele új, hanem a szolgáltatás teljes koncepciója is a DOKA tábla eszköznek. Minimális számú rendszerelemmel hatékonyan építhető fal, pillér és födém egyaránt az anker szár kapcsolatával is. A DOKA tábla bérléses folyamat magukba foglalva a zsaluhéjat is - techno polymerből állítjuk elő. Ez az új fejlesztésű anyag rendkívül könnyű, ugyanakkor nagy teherbírással szolgálnak és a DOKA bérlés árak se kerülnek annyiba. Anker szár bérlés miatt vegyék fel telephelyünkkel a kapcsolatot!